dimecres, 29 de maig del 2013

Valoració del projecte

Aquest es el text que vam fer la Núria Alcalde, la Mireia Simó, la Elisa Cortés i jo per la revista de l'escola Fontmartina i penso reflecteix la manera en que he viscut el projecte i amb això la meva valoració, aquí queda tot dit.


"Amb el projecte "Treballem Plegats", els alumnes de 4rt d'ESO de l'IES Reguissol, hem pogut retornar a les aules de l'Escola Fontmartina.Aquesta vegada no hem vingut a apendre mates, català o anglès sinó lliçons de vida.En aquest projecte no hi ha professors, tots som alumnes.Al principi, tan els nostres fillols com nosaltres, estàvem molt nerviosos, però de mica en mica, ens hem anat coneixent i hem agafat confiança, els uns amb els altres.Amb els nostres fillols, hem intercanviat opinions, hem jugat, hem rigut i hem après a solucionar tot allò que no creiem possible, però per sobre de tot hem viscut una gran experiència.Aquí no importa l'edat, ni el sexe, ni la procedència, ni la intel·ligència, ni el color de la pell... aquí "TREBALLEM PLEGATS". "

Es un projecte que hauria de durar per sempre i espero que la resta de generacions puguin gaudir-ne, perquè val molt la pena!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada